به گزارش ایسنا منطقه اردبیل، عیسیزاده در همایش هوشمندسازی مدیران مدارس اردبیل اظهار کرد: امسال تلاش خواهیم کرد تا در حوزه آموزشهای مجازی و هوشمندسازی به شکل رایگان خدماتی را به جامعه فرهنگیان ارائه کنیم که در این باب برخی از سیدیها و همچنین دورههای آموزشی در قالب سایت گروه هوشمندسازی طراحی شده تا اسباب ارتقای مهارت معلمان در این حوزه فراهم آید.
وی با بیان اینکه ما از توان شرکتهای داخلی و سازندههای نرم افزارهای کامپیوتری در ارتقای روشهای نوین یادگیری و یاددهی استفاده میکنیم، گفت: سعیمان بر این است تا از روشهای جدید نظیر موک و همچنین یادگیری معکوس در قالب هوشمندسازی مدارس استفاده کنیم تا دانشآموزان بتوانند متناسب با روشهای جدید با این علوم و فنون آشنا شوند.
رئیس گروه هوشمندسازی مدارس کشور به توسعه روزافزون علوم و فنون جدید به ویژه آیتی اشاره کرد و گفت: یکی از محورها و تغییرات در جامعه رشد علوم و فنون جدید است که در ۱۰۰ سال اخیر زمینه و بستر تحول و تحرک جدی را به وجود آورده است.
عیسیزاده به برگزاری دورههای هوشمندسازی به شکل حضوری و مجازی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در سالهای اخیر دورههای حضوری برگزار نشده و ما در قالب تکنولوژیهای نوین و آموزش موک سعی داریم تا در یک مقیاس بزرگتر و فضای گسترده آموزشی به شکل رایگان این امکان را فراهم کنیم تا معلمان بیشتر با این رویکردها آشنا شوند.
وی افزود: در سال تحصیلی جدید ۱۰۰۰ دوره ضمن خدمت برای فرهنگیان در این زمینه پیشبینی شده تا معلمان و مدیران بیشتر با محتوای هوشمندسازی آشنا شوند.
وی برگزاری این دورهها را به صورت استانی منطقهای و حتی مدرسهای یادآور شد و گفت: قطعا سعی داریم از علاقمندی دانشآموزان نیز برای آموزشهای توانمندسازی در این حوزه استفاده کنیم که قطعا این بستر خوبی را برای توسعه فناوری و تکنولوژیهای جدید فراهم خواهد کرد.
انتهای پیام
منبع: خبرگزاری ایسنا
Thursday, 21 January , 2021