تراکتور و سپاهان با ۱+۵ یار مشترک
تراکتور و سپاهان در جریان دیدار معوقه هفته شانزدهم لیگ برتر از ساعت ۱۹:۳۰ چهارشنبه به میزبانی ورزشگاه یادگارامام (ره) به مصاف هم خواهند رفت.
نبرد دو تیم در طول تاریخ همواره جذاب و تماشایی از آب درآمده و در حال حاضر شرایط حاکم بر جدول باعث افزایش حساسیتهای این مسابقه شده است.
تراکتور در پنج بازی اخیر با عملکرد سه برد، یک تساوی و یک باخت ۳۸ امتیازی است و رتبه سوم را به خود اختصاص داده و در سمت مقابل طلاییپوشان با یک بازی کمتر نسبت به تبریزیها با ۳۷ امتیاز در مکان چهارم حضور دارند.
علاوه بر حساسیت ذاتی و جدولی دیدار تراکتور و سپاهان، حضور بازیکنان مشترک متعدد در اردوی دو تیم، جالب توجه است.
به گزارش ایسنا، در حال حاضر ۶ بازیکن کنونی تراکتور و سپاهان سابقه بازی برای هر دو تیم را در کارنامه دارند و مطمئناً دیدار با تیم سابق خود برای آنها جذاب و ویژه خواهد بود.
۱. رضا اسدی
بدون شک میتوان رضا اسدی را مهمترین و در عین حال جنجالیترین چهره مشترک دو تیم قلمداد کرد.
بازیکنی که انتقال وی به سپاهان باعث کنایههای محمدرضا زنوزی به مدیران اصفهانی شد و آنها هم از مالک تراکتور شکایت کردند.
انتقال اسدی به سپاهان درحالی رقم خورد که خود این بازیکن هم به صورت کاملاً زیرکانه گفته بود، تنها در صورتی از تراکتور جدا میشود که لژیونر شود.
اسدی با سپری کردن یک فصل موفقیتآمیز در تبریز و به لطف اعتماد خمس با تبدیل شدن به یک مهاجم نوک تمام عیار از جمع تیتیها جدا شد.
اسدی که یکی از سه گل برتری سپاهان در بازی رفت دو تیم را به ثمر رساند، مجدد به مصاف تراکتور خواهد رفت و باید دید عملکردش در این بازی چگونه خواهد بود.
۲. کاوه رضایی
کاوه رضایی دیگر تراکتوری فصل گذشته است که در فصل پیشرو طلاییپوش شده است.
کاوه که فصل گذشته با آرزوی برگشت به تیمملی و حضور در جامجهانی راهی ایران شده بود، در مقطعی از فصل از استقلال مانده و از تراکتور رانده شد و سرانجام به سپاهان پیوست.
درخششهای متوالی در ذوبآهن و استقلال باعث شد پای مهاجم خوش تکنیک آبیها به اروپا باز شود و این مهاجم در سال ۲۰۱۷ راهی بلژیک شود. رضایی در شارلوا هم درخشید تا قهرمان بلژیک یعنی کلوب بروخه حاضر شود با پنج میلیون یورو، مهاجم ایرانی شارلوا را جذب کند و گرانترین انتقال وقت “ژوپیتر لیگ” را رقم بزند. البته این انتقال برای رضایی خوشیمن نبود و دوران افت مهاجم تیمملی از همان فصل آغاز شد.
او دوباره قرضی به شارلوا برگشت اما نتوانست مانند قبل باشد و انتقال به یک تیم درجه دو بلژیکی به اسم اودهورلی لوون اولین تصمیم اشتباه رضایی بود. اودهورلی لوون هم نتوانست رضایی را از آن باتلاقی که گیر افتاده نجات دهد و کاوه تصمیم به بازگشت به ایران بعد از پنج سال گرفت.
رضایی به استقلال بازگشت اما به دلیل پر بودن لیست آبیها نمیتوانست قراردادش را در هیات فوتبال ثبت کند؛ انتخابی که بدون حواس جمعی رضایی و مدیربرنامههایش رخ داد و البته اشتباه بعدی مهاجم آن روزهای تیم ملی را رقم زد؛ با توافق استقلال و تراکتور، این مهاجم به تبریز رفت و بعد از عملکرد تقریبا مناسب در لباس تراکتور، رضایی تصمیم گرفت قراردادش را با تراکتور فسخ کند و به استقلال بازگردد. فدراسیون فوتبال این اجازه را به او نداد و کاوه نتوانست آبیپوش شود. البته او با این تصمیم اشتباه پلهای پشت سرش را هم خراب کرده بود و پاکو خمس در ۲۳ بهمن اعلام کرد که او دیگر جایی در فهرست تراکتور ندارد.
او با وجود دست و پنجه نرم کردن با مصدومیت، در ۶ بازی، دو گل برای تراکتور به ثمر رساند تا عملکرد بدی نداشته باشد.
پس از کشمکشهای فراوان، رضایی در پنجره تابستانی طلایی پوش شد تا به دنبال احیای فوتبالش در اصفهان باشد.
کاوه رضایی باید دوباره برابر تیتیها بازی کند و مطمئناً انگیزه خاصی برای اثبات شایستگیهایش در تبریز خواهد داشت.
۳. هادی محمدی
هادی محمدی، آخرین بازی فصل گذشته تیمش را از دست داد و این موضوع پس از باخت هفت بر یک تیتیها برابر استقلال شائبهدار شد؛ اما این بازیکن دلیل غیبتش در این مسابقه را سرماخوردگی اعلام کرد.
مدافع قدیمی سابق تراکتور اگر این تیم را ترک نمیکرد، محمدی میتوانست با بقا در تراکتور بازوبند کاپیتانی این تیم را از آن خود کند اما با این حال با پرداخت مبلغ رضایتنامه خود تبریز را ترک کرد.
او در جمع سپاهانیها ماجراجویی جدیدی را آغاز کرده و باید دید بعد از یک جلسه محرومیت، آیا میتواند نظر ژوزه مورایس را برای حضور در ترکیب اصلی تیمش برابر تراکتور جلب کند یا نه.
۴. شجاع خلیلزاده
شجاع خلیلزاده پس از چند صباحی دوری از فوتبال ایران با بازگشت به تراکتور یاد و خاطره سالهای نه چندان دور حضورش در این تیم را در ذهن پرشورها تداعی کرده است.
انتقال شجاع به تراکتور در زمانی که امیر قلعهنویی سکان هدایت این تیم را بر عهده داشت در چارچوب یک قرارداد قرضی انجام شد تا این بازیکن خدمت سربازیاش را در تبریز سر کند؛ او سپس موفق شد پس از انجام ۲۲ بازی برای تیتیها، دو گل را با پیراهن این تیم به ثمر برساند که یکی از آنها در لیگقهرمانان آسیا ۲۰۱۶ بود.
شجاع دو سال پرفروغ دیگر را در ایران و این بار پیراهن پرسپولیس سر کرد و جزء معدود نفرات سابق این تیم محسوب میشود که با تراکتوریها روی ناسازگاری نداشته است.
این مدافع ۳۴ ساله و مازندرانی که فوتبالش را از مس رفسنجان آغاز کرده ۴۰ بار سابقهی پوشیدن پیراهن تیمملی را داشته و دو گل ملی را به نام خود ثبت کرده است.
خلیلزاده در قطر و با تیمهای الریان و الاهلی عملکرد کمی کمتر از خوب را داشته اما میتوان به او در دوران لژیونریاش نمره قابل قبول داد.
مدافع کهنهکار تراکتور سابقه دو دوره مختلف بازی برای سپاهان را در کارنامه دارد.
خلیلزاده که اواخر حضور خود در اصفهان، تنشهایی با هواداران سپاهان داشت، اینبار به احتمال بسیار با بازوبند کاپیتانی تراکتور مقابل طلاییپوشان به میدان برود و دید عملکردش برابر تیم سابق خود چگونه خواهد بود.
۵. فرشاد احمدزاده
وینگر ۳۰ ساله سپاهان سابقه دو فصل بازی برای تراکتور به عنوان سرباز را در کارنامه دارد.
احمدزاده در مقطعی به عنوان یکی از محبوبترین بازیکنان تراکتور شناخته میشد؛ وی پس از جدایی از این تیم و بازگشت به پرسپولیس، محبوبیت خود را در بین پرشورها از دست داد.
این وینگر ارومیهای همواره جزء بازیکنانی است که در بازی برابر تراکتور از انگیزه بالایی برخوردار بوده است و حالا باید دید این بار برابر تیم سابقش چه عملکردی خواهد داشت.
۶. رضا شکاری
رضا شکاری که در مقطعی پرحاشیه پیراهن تراکتور را بر تن میکرد، با عملکردی نهچندان پرفروغ تبریز را ترک کرد.
وینگری که میتوانست در نقلوانتقالات تراکتوری شود به سپاهان پیوست تا این بار در اصفهان، صفحه جدیدی از زندگی حرفهای خود ورق بزند.
باید دید عملکرد شکاری مقابل تیم پاکو خمس که در تابستان خواهان وی بوده چگونه خواهد بود.
انتهای پیام