آخرین اخبارسیاسی > سیاست داخلی

میرسلیم: راهبرد اقتصاد مقاومتی را باید جدی بگیریم



میرسلیم: راهبرد اقتصاد مقاومتی را باید جدی بگیریم

سیدمصطفی میرسلیم در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به اهمیت سفر رئیس‌جمهور به نیویورک برای شرکت در مجمع عمومی سازمان ملل و با بیان اینکه آیا در این سفر امکان مذاکره با آمریکا برای رفع تحریم ها وجود دارد، بیان کرد: آمریکایی ها نشان داده‌اند که پایبند به هیچ تعهدی نیستند و هر وقت مذاکره‌ای با آنها شده ابتدا متوقع بودند که به خواسته‌های آنها اعتنا شود و پس از آن از اجرای تعهدات خود بدون هیچ شرم و حیا سرباز زده‌اند. این تجربه منحصر به ۴۵ سال گذشته یعنی دوران جمهوری اسلامی نیست، در صد سال اخیر موارد متعددی از بدعهدی، تزویر، خیانت، براندازی و توطئه‌گری در آنها مشاهده کرده ایم. ریشه این اختلاف به ۱۳۵۷ و پیروزی انقلاب اسلامی ایران برمی‌گردد، انقلابی بر پایه اعتقاد به اسلام و با الهام از قیام حسینی که کشور را از شر طاغوت ستمشاهی و نیز سیطره استکباری آمریکا نجات داد.

وی اظهار کرد: این ملاک برای تعیین معاندان و بدخواهان کاملا معتبر است و دشمنان ما عبارتند از آمریکا و تمام اذنابش که دیدند ایران خود را از چنبره اسارت سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و اجتماعی آنها خارج و مستقل کرده‌ است. وابستگان به طاغوت که منافعشان را از دست داده بودند و بعلاوه ناچار بودند خود را با شرایط جدید تطبیق دهند که البته کاری بسیار مشکل بود پس ناچار منافقانه عمل کردند. همچنین گروه های مخالف حاکمیت دین و ارزش های اعتقادی از دیگر دشمنان ما به شمار می روند.

عضو شورای مرکزی حزب موتلفه اسلامی در ادامه با بیان اینکه مقابله با جمهوری اسلامی ایران چگونه شکل گرفت و آغاز شد، تصریح کرد: این مقابله را به چند دسته اقدام در ۴۵ سال گذشته باید تقسیم و تشریح کرد. دسته اول نظامی و اقتصادی از ۱۳۵۷ تا پایان جنگ تحمیلی بود که شامل جستجوی نوعی اتحاد بین دشمنان ما برای جلوگیری از شکل گیری نظام و تضعیف آن با تحرکات سیاسی، طراحی براندازی با اقدامات آمریکا در سفارت خود که منجر به تسخیر لانه جاسوسی شد، در آبان ۱۳۵۸، اقدامات ایذایی و تفرقه افکنانه گروهک ها در سراسر کشور، تحمیل جنگ عراق علیه ایران و تخریب کشور در طول ۸ سال جنگ و آدم کشی و ارعاب فراگیر در شهرها و روستاها بویژه به دست منافقان کوردل که ابزار منویات صدام و در اصل آمریکا شدند.

وی ادامه داد: دسته دوم نیز اقتصادی و اجتماعی از ۱۳۶۸ تا ۱۳۸۴، طراحی تخریب اجتماعی با شبیخون فرهنگی عمومی، اعمال تحریم های اقتصادی بعد از تحریم های دوران جنگ، ممانعت از سرمایه‌گذاری در ایران، توسعه نفوذ اطلاعاتی امنیتی در دولت و نهادها و حوزه‌های علمیه برای برنامه ریزی های تفرقه افکنانه، تکمیل مطالعات شناختی درباره ایران و اسلام و تشیع و روحانیت، برای وارد آوردن ضربات مؤثر بویژه پس از نتیجه نگرفتن از جنگ تحمیلی می شود.

میرسلیم اضافه کرد: دسته سوم نیز شامل اجتماعی و سیاسی از ۱۳۸۴ تا ۱۴۰۰، استفاده از حربه تفرقه سیاسی و ترویج روش افشاگری برخلاف شرع، استفاده از حربه تفرقه اعتقادی به بهانه آزادی سیاسی، گسترش جریان تکفیری و راه اندازی داعش، بهانه قرار دادن فعالیتهای هسته‌ای برای تشدید تحریم های سازمان یافته، بهره‌برداری از شرایط حاصل از تحریم ها در کشور برای تشدید مفاسد اقتصادی، قاچاق رسمی و غیررسمی و خروج ارز می شود.

وی در ادامه چنین ابراز عقیده کرد: دسته چهارم نیز سیاسی و فرهنگی و اعتقادی از ۱۴۰۰ که شامل استفاده از دوگانگی‌های سیاسی داخلی و طراحی جنجال زن زندگی آزادی و بلوای متعاقب آن، گسترش برنامه ریزی شده فعالیت های جاسوسی نفوذی با همکاری تنگاتنگ صهیونیست ها، تشدید تخریب های فرهنگی به کمک ایادی خود در برخی کشورهای اروپایی و عوامل غافل یا منحرف و خائن در داخل کشور، استفاده تمام عیار از اینترنت و ماهواره و فضای مجازی برای اجرای طرح های تخریب اعتقادی، ایجاد شکاف بین نسلی و تضعیف هویتی، تشویق به مهاجرت بویژه با تبلیغات ظواهر تمدن پوشالی غربی، تخریب روحیه استقلال و تبلیغ خود تحقیری و بهره‌برداری از توسعه مفاسد و انحرافات ناشی از تحریمها برای تخریب اعتماد عمومی و تضعیف مشارکت همگانی و تضعیف نظام است.

میرسلیم در ادامه با بیان اینکه این موضوع که آیا این فرآیند مفصلی که نشان دهنده تحولی راهبردی در اقدامات آمریکا است می تواند مانع سازش شود، تصریح کرد: این اقدامات در طول تاریخ ۴۵ ساله اخیر تکمیل شده و تعمیق یافته و برای ما غیر از شهدا و جانبازان متعدد، هزینه‌های هنگفتی را به جای گذاشته و موجب بسیاری از عقب‌ماندگی ها شده است و چون ماهیت کینه‌توز آمریکا اصلا تغییر نکرده و حتی بر حیله‌گری ضد بشری و استکباری آنها با مشارکت راهبردی صهیونیست ها افزوده شده است، هیچ چشم انداز روشنی نسبت به مذاکرات سیاسی که بتوان با اطمینان خاطر بدان اعتماد کرد، وجود ندارد و در نتیجه ما باید راهبرد اقتصاد مقاومتی را جدی بگیریم و هیچ پیش شرطی برای فعالیت های برنامه های اقتصادی و اجتماعی و فرهنگی و امنیتی و دفاعی خود قرار ندهیم جز مقابله قطعی با مفاسد و انحرافاتی که آمریکا و ایادیش در داخل کشور برای ما آفریده و از آن به طرق مختلف پشتیبانی کرده‌اند.

انتهای پیام



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا