آخرین اخباراستانها > البرز

مکتب حاج قاسم رویش سلیمانی ها را به دنبال دارد


خبرگزاری مهر، گروه استان‌ها: به روایت اندیشمندان علوم انسانی شخصیت و سیره سردار شهید حاج قاسم سلیمانی اگرچه به بیان‌های مختلف تعبیر شده است، اما این بار اندیشمندان و اصحاب علوم انسانی در پی تفسیر این شخصیت مجاهد، مکتب فراگیر و اندیشه درس‌آموز او هستند.

مکتب حاج‌قاسم امتدادی است از مکتب عظیم حاج قاسم سلیمانی نماد مقاومت و فخر اسلام و نماد همه آن والایی‌هایی است که ما امروز در جهان به آن می‌بالیم و این شهید سرافراز دست‌پرورده حضرت امام (ره) است.

یکی از تلخ‌ترین روزهای دی ماه بود که خبر شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی شوک بزرگی به همه ایرانیان و مسلمانان جهان وارد کرد.

مصیبتی که تحملش بیش از طاقت دوستدارانش بود و امروز بعد از چند سال هنوز داعش تازه و غم بار است.

در اولین ساعات بامداد ۱۳ دی ماه سال ۱۳۹۸، سپهبد حاج قاسم سلیمانی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پی حمله پهپاد های آمریکایی به فرودگاه بغداد، به شهادت رسید.

در این حمله، ابومهدی المهندس معاون حشد الشعبی و تعدادی دیگر از یاران این دو فرمانده مقاومت نیز به شهادت رسیدند.

شهید حسین پور جعفری، شهید هادی طارمی، شهید شهرود مظفری‌نیا و شهید وحید زمانیان، شهدای همراه سپهبد سلیمانی بودند. فرماندهی سپاه قدس قاسم سلیمانی در سال ۱۳۷۹ شمسی از سوی آیت‌الله خامنه‌ای به فرماندهی سپاه قدس منصوب شد.

مکتب حاج قاسم رویش سلیمانی ها را به دنبال دارد

سپاه قدس در سال ۱۹۹۰ میلادی جهت افزایش فعالیت برون‌مرزی ایران شکل گرفت و سلیمانی پس از احمد وحیدی دومین فرمانده سپاه قدس ایران شد.

ایشان در طول چهار دهه سربازی، همواره بر اساس تکلیف‌مداری و وظیفه‌ای که از سوی ولایت برای دفاع از ایران، ملت و امت روی دوشش گذاشته شد، عمل کرده و توصیه‌شان به دیگران نیز اینگونه بوده است که در برابر ایران، ملت و رهبری، همواره خود را سرباز وظیفه بدانید.

یکی از ویژگی‌های برجسته شهید سردار سلیمانی، ولایتمداری بی‌نظیر او بود. سردار سلیمانی همواره خود را سرباز ولایت می‌نامید و در عمل نشان داد که هیچگاه از مسیر فرمایشات رهبر انقلاب و سیاست‌های کلان جمهوری اسلامی ایران منحرف نشده است.

حضور حاج قاسم منحصر به جبهه نبود

رئیس حوزه هنری البرز در گفتگو با خبرنگار مهر گفت: حضور سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی فقط منحصر به جبهه نبود و از زمان حضور او در آموزش گردان‌های کرمان تا جبهه‌های جنگ سوسنگرد و فرماندهی لشکر ۴۱ ثارالله تا مقابله با اشرار تا سپاه قدس و مقابله با داعش و حتی سیل و زلزله در داخل کشور نقش ایفا کرده است.

محمد مهرابی افزود: سردار دل‌ها هیچ گاه آرام و قرار نداشت همیشه برای پشتیبانی از انقلاب، خدمت به مردم و مقابله با تروریست‌ها در خط مقدم بود کسی او را پشت میز و در حال مصاحبه با دوربین نمی‌دید.

وی ادامه داد: حاج قاسم همیشه خودش را با کارش معرفی می‌کرد، برخلاف برخی مدیرانی که از پشت در بسته اتاق خود به مدیریت امور می‌پردازند او همیشه در میانه میدان بود.

همچنین وی تاکید کرد: به جرأت می‌توان گفت ترویج مکتب سردار سلیمانی یکی از راهبردهای تحقق گام دوم انقلاب است سردار دل‌ها با تقویت جبهه مقاومت در انتقال الگو و ارزش‌های انقلاب اسلامی به جهان اسلام نقش جدی ایفا کرد

مهرابی اذعان داشت: به اعتقاد بنده او گاهی انقلاب را صادر می‌کرد او با تربیت نسل دوم انقلاب در میدان عملی به نام جریان مدافعان حرم، انتقال آرمان‌های انقلاب از نسل اوّل به نسل دوّم را به عهده گرفت و این تربیت را در میان جوانان امّت اسلامی و جبهه مقاومت منتشر کرد.

وی با اشاره به اینکه سردار دل‌ها محصول تربیت فکری، اخلاقی و عملی اسلام و بنیانگذار انقلاب اسلامی بود، گفت: حرکات حاج قاسم مروج جریان انقلاب بود و به اعتقاد بنده مکتب شهید سلیمانی اگر به درستی معرفی شود هیچگاه به فراموشی سپرده نخواهد شد چون این مکتب زاینده است و می‌تواند خود را معرفی کند.

همچنین وی در خصوص خبر شهادت حاج قاسم تصریح کرد :۶ صبح ۱۳ دی ماه ۹۸ همزمان با اعلام شهادت حاج قاسم همه امت در سوگ از دست دادن یک قهرمان “ملی” گریستن و حتی دنیا و خیلی از کشورها برای او مراسم عزاداری گرفتند.

رئیس حوزه هنری البرز یادآور شد: اساساً شهدا هیچگاه نورشان خاموش نخواهد شد ولی امثال سلیمانی وقتی مکتب شوند هیچگاه از بین نخواهد رفت چون زاینده هستند و مکتب رویش سلیمانی‌ها را به همراه دارد.



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا