آخرین اخباراستان ها > خراسان رضوی

همکاری مسئولین با یکدیگر منجر به همراهی عموم مردم خواهد شد



همکاری مسئولین با یکدیگر منجر به همراهی عموم مردم خواهد شد

بهروز محبی نجم‌آبادی با حضور در تحریریه ایسنا، با اشاره به اهمیت وفاق ملی در ارکان حاکمیت برای حل مشکلات، اظهار کرد: وفاق ملی نه به عنوان شعار، بلکه به عنوان راهبردی اساسی برای افزایش مشارکت سیاسی و حل مشکلات کشور مطرح است. در انتخابات اخیر ما شاهد مشارکت حدودا ۵۰ درصدی بودیم که حتما باید ارتقا یابد. بر اساس راهبرد وفاق، باید به گونه‌ای عمل شود که در انتخابات آتی حداقل ۲۰ درصد مشارکت افزایش یابد و این معیاری برای موفقیت راهبرد وفاق ملی محسوب می‌شود.  

وی ادامه داد: توجه دولت به انتصاب افراد کارآمد، قانون‌مدار و پاکدست فارغ از گرایشات سیاسی برای تحقق وفاق ملی ضروری است. افراد باید تعلقات سیاسی و نگاه‌های جناحی خود را به حداقل برسانند و به مشکلات مردم توجه کنند. مردم از جریان‌های سیاسی عبور کرده‌اند و این یک پیام روشن برای تمام جریان‌های سیاسی است. استانداران، فرمانداران، ائمه جمعه، فرماندهان نظامی و انتظامی، رئیس دادگستری، دادستان‌ها و نمایندگان مجلس به عنوان پایه‌های وفاق در هر شهرستان حضور دارند. این افراد نباید در مقابل هم قرار بگیرند و باید برای حل مشکلات مردم با یکدیگر همکاری کنند، زیرا همراهی این افراد، منجر به همراهی عموم مردم خواهد شد.

نماینده مردم سبزوار با بیان اینکه خوشبختانه فردی اقتصادی و کاربلدی برای استانداری خراسان رضوی منصوب شده است، عنوان کرد: فرمانداران نیز باید از بین افراد وفادار به دولت منصوب شوند. البته فرماندار باید قبل از اینکه سرباز جریان‌های سیاسی باشد، سرباز نظام مقدس اسلامی و مردم باشد. با اینکه مداخله در انتصابات ارتباطی به نمایندگان ندارد، اما در راستای حل مشکلات از فرمانداران حمایت خواهیم کرد. 

محبی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به وضعیت اتباع در خراسان رضوی، بیان کرد: ما با اتباعی مواجهیم که ازدواج کرده‌اند و فرزند به دنیا آورده‌اند و همچنان شناسنامه ندارند. قانون ساماندهی اتباع باید با سرعت بیشتری اجرا و در کنار آن، متناسب با وضعیت اتباع، زمینه اقامت موقت آنان فراهم شود. در حال حاضر مردم در مورد توزیع یارانه‌های پنهان به اتباع انتقاد دارند. هدف ما این است که به وظایف جمهوری اسلامی در قبال اتباع عمل کنیم.

وی با بیان اینکه خروج ناگهانی اتباع افغان از ایران قطعاً مشکلات اقتصادی جدی برای کشور ایجاد خواهد کرد، گفت: بسیاری از اتباع در مشاغلی فعالیت می‌کنند که نیروی کار ایرانی به اندازه کافی برای آن وجود ندارد. به عنوان مثال، در بازدید از کارگاه‌های رنگرزی در حاشیه تهران، شاهد فعالیت اتباع افغانی در شرایط سخت کاری بودم. به علاوه با وجود ارتباط تاریخی و فرهنگی نزدیک ایران و افغانستان به عنوان بخشی از جهان اسلام  و با توجه به اینکه افراد شجاعی مانند رزمندگان فاطمیون در کنار ایران جنگیده‌اند، ساماندهی اتباع خارجی به شکلی مناسب ضروری است. این ساماندهی باید با در نظر گرفتن مخاطرات امنیتی احتمالی و برنامه‌ریزی دقیق انجام شود. البته وجود تخلفات و خطاها در هر جامعه‌ای طبیعی است و نباید این موضوع مانع از ساماندهی صحیح شود.

انتهای پیام



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا