چهلوسومین جشنواره تئاتر فجر افتتاح شد؛ نشان «سرباز وطن» برای شهید سیدرضی
به گزارش خبرنگار مهر، آیین افتتاحیه چهلوسومین جشنواره بینالمللی تئاتر فجر عصر امروز ۲ بهمن با حضور نادره رضایی معاون هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اهالی تئاتر و هنرمندان در هتل نورحیات آغاز شد.
در این مراسم هنرمندانی چون اکبر زنجانپور، علی اوسیوند، لیلی عاج، حسین مسافر آستانه، فرزانه نشاطخواه، آزیتا حاجیان، محمد قدس و … حضور دارند.
پس از تلاوت آیاتی از قرآن کریم و پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران و ادای احترامی به ائمه اطهار و امام رضا (ع) اتابک نادری سرپرست اداره کل هنرهای نمایشی که اجرای مراسم را عهدهدار بود، گفت: جلوی بزرگان صحنه صحبت کردن بیشک کاری سخت و دشوار است. از زمانی که خانم دکتر نادره رضایی به کسوت معاونت هنری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی منصوب شدند در تلاش بودند که مجالی برای گفتگو مهیا کنند از این رو گفتیم خارج از محفل تئاتر این فضا را فراهم کنیم. قرار است بچههای تئاتر استانها در این فضا با یکدیگر گفتگو کنند. از مدیریت محترم هتل نورحیات که تنها نگاه اقتصادی به این رویداد نداشتند و برایشان مهم بود که چه کسانی قرار است در این هتل برای برگزاری این جشنواره مستقر شوند نیز تشکر میکنم.
سپس کلیپی با موضوع معرفی بخش مسابقه عکس و پوستر چهلوسومین جشنواره تئاتر فجر، پخش شد.
در ادامه مهدی آشنا دبیر بخش عکس و پوستر پشت تریبون حاضر شد و گفت: به لطف اداره کل هنرهای نمایشی و همکاران دبیرخانه این بخش از جشنواره پس از ۲ سال مجددا برگزار شد. از این بابت خوشحالم که در این بخش از جشنواره حداقل، از تمامی نقاط کشور اثر به دست ما رسید، جا دارد از هیئت داوران تشکر و قدردانی به عمل آورم.
پس از آشنا، سیامک زمردی مطلق به نمایندگی از هیئت داوران این بخش، روی صحنه حاضر شد و گفت: حدود ۱۰۰۰ عکس توسط هیئت داوران، بررسی و داوری شد که حاصل تعداد کثیری اثر نمایشی بوده است که در طی سالیان روی صحنه آمدند.
با حضور نادره رضایی، اتابک نادری، مهدی آشنا و سیامک زمردی مطلق نفرات برتر بخش عکس با اهدای لوح و تندیس معرفی شدند.
نفر اول: شیوا سراج برای نمایش «۲۴ ۲۴»
نفر دوم: مریم قهرمانیزاده برای نمایش «مایوزر»
نفر سوم: مهدی نصیری برای نمایش «هفت خوان اسفندیار»
در بخش بعدی برنامه از نشان «سرباز وطن» به یاد سردار شهید حاج قاسم سلیمانی، رونمایی شد. این نشان توسط خیرالله تقیانیپور و لیلی عاج، به خانواده شهید سید رضی موسوی اهدا شد.
سپس حجت الاسلام محمد مهدی بهداروند، پشت تریبون حاضر شد و عنوان کرد: از تمامی شما هنرمندانی که در راستای حمایت از این جشنواره حاضر شدند سپاسگزارم و امیدوارم که این جشنواره به قوت، کار خود را ادامه دهد.
سپس فرزند شهید رضی با تشکر از خیرالله تقیانیپور گفت: او مانند سربازی گمنام در بخش فرهنگ فعالیت داشته است و در تولید بسیاری از آثار مقاومت نقش داشته است. همانطور که بسیاری از سربازان وطن ما فعالیت کردند، شما هنرمندان هم در عرصه فرهنگ کوشش بسیار کردید.
سیدرضی از جمله قدیمیترین مستشاران سپاه در سوریه و از همراهان سردار شهید حاج قاسم سلیمانی بود که چهارم دی ۱۴۰۲ در جریان حمله رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیه در حومه دمشق به شهادت رسید.
این گزارش در حال بهروز رسانی است …