آخرین اخبارفرهنگی و هنری > فرهنگ حماسه

شعار انحلال ارتش توسط عوامل نفوذی دشمن مطرح شد



شعار انحلال ارتش توسط عوامل نفوذی دشمن مطرح شد

به گزارش  ایسنا، مراسم شب خاطره با موضوع تجلیل از پیشکسوتان ارتش قهرمان با حضور مسئولان سازمان پیشکسوتان سپاه و کانون پیشکسوتان ارتش و خانواده‌های پیشکسوتان این دو نهاد در آستانه ۲۹ فروردین روز ارتش جمهوری اسلامی در سالن همایش های خلیج فارس موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد.

در ابتدای این مراسم سردار «علیرضا عظیمی جاهد» رییس کانون پیشکسوتان سپاه با بیان این مطلب که بازنشستگان مجموعه‌ای از ظرفیت‌ها و تجربه‌های ارزشمند هستند، بیان کرد: ما در میان پیشکسوتان متخصصین زیادی داریم که علاوه بر تخصص‌های نظامی و اداری، هنرمند، تحلیل گر سیاسی و تخصص در حوزه‌های فرهنگی و اقتصادی دارند.

وی افزود:از افتخارات ما این است که در هشت سال دفاع مقدس نه‌تنها معاهده‌ای که به ضرر ملت ایران باشد امضا نکردیم، بلکه با رشادت رزمندگان‌مان عملیات‌های بزرگ چون بیت‌المقدس، والفجرها، فتح‌المبین‌ها را اجرا کرده و حماسه‌ها آفریدیم و با تقدیم بزرگانی چون شهیدان، فلاحی، بابایی، یاسینی، کشوری و بسیاری دیگر نگذاشتیم ملت ایران زیر بار ذلت رود.

سردار عظیمی جاهد افزود: اگر بعضا در داستان‌ها به خلق افسانه و اسطوره پرداخته می‌شود، ما بزرگ‌مردانی را در جبهه‌های نبرد دیدیم که خود خالق حماسه بودند و تخیلات افسانه‌ها را در عمل نشان دادند. برخی به ما می‌گویند بازنشسته در حالی که کار ما بازنشستگی ندارد. البته این یک رویه قانونی است که بعد از ۳۰ سال اجرا می‌شود، اما بعد از ۳۰ سال وقتی کارکنان و نیروها انبوه تجربه هستند، دولت جمهوری اسلامی باید از ظرفیت آنها بیشتر و دقیق‌تر استفاده کند.

رییس سازمان وابستگان سپاه با تاکید بر نقش همسران مجاهدان دوران دفاع مقدس، ادامه داد: اگر همسران رزمندگان نبودند، رزمندگان راه به جایی نمی‌بردند؛ همسران رزمندگان خاطر آنها را بابت خانه و خانواده راحت می‌کردند و امر تربیت فرزند، آرامش خانه و خانواده و… را متولی بودند؛ بنابراین حاصل تلاش شما حاصل تلاش همسران شما هم است و به همین منظور اگر تجلیلی هم انجام می‌شود، قطعا تجلیل از پیشکسوتان و همسران آن‌ها هم خواهد بود.

سردار عظیمی جاهد در پایان گفت: ما در سپاه از زحمات امیر محبی در کانون پیشکسوتان ارتش کمال تشکر را داریم و همکاری خیلی تنگاتنگی بین ما است لذا سعی داریم در عرصه به‌کارگیری و خدمات‌دهی بازنشستگان، دغدغه‌ها را رفع کنیم.

امیر سرتیپ «محمد اکرمی‌نیا» معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، نیز در ادامه این مراسم با اشاره به موضوع برنامه و سالگرد شهادت سپهبد صیاد شیرازی خاطرنشان کرد: این برنامه نمادی از وحدت دو سازمان و شهید صیاد هم نماد وحدت ارتش و سپاه است؛ ترکیب مقدسی که در بیان ایشان وجود داشت، «ارتشی و سپاهی یک لشکر الهی» است که امروز پیامدهای بسیار مثبت این وحدت را می‌بینیم.

امیر سرتیپ اکرمی‌نیا با اشاره به نام‌گذاری ۲۹ فروردین به عنوان «روز ارتش» گفت: بلافاصله بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، شعار انحلال ارتش توسط عوامل نفوذی دشمن مطرح شد؛ اما حضرت امام خمینی (ره) ارتش را با نام‌گذاری روز ارتش حفظ کردند. نتیجه تدبیر امام (ره) بعدها مشخص شد؛ یعنی زمانی که دشمنان خواب اشغال و ناامنی برای کشورمان دیده بودند، با حضور ارتشیان و دیگر نیروها، خوابشان تعبیر نشد.

وی افزود: ارتش قبل از انقلاب اسلامی هم بدنه مردمی داشت و متفاوت از سایر کشورها بود؛ به‌عنوان مثال، ارتش بعث عراق منحل شد و نتیجه‌اش هم ایجاد ناامنی‌ها، کشته‌شدن یک و نیم میلیون نفر و مجروحیت سه میلیون نفر در عراق، پس از اشغال این کشور توسط آمریکا و پیدایش تروریسم تکفیری در عراق بود. نمونه‌های مشابه دیگری هم در سوریه و سایر کشورها وجود دارد؛ بنابراین، تصمیم ولی فقیه زمان مبنی بر حفظ ارتش، تصمیمی درست بود.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش با اشاره به آغاز غائله تجزیه‌طلبی در پنج استان در ابتدای پیروزی  انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: حضور ارتش و مقابله با این امر نشان داد که عمل و نظر حضرت امام (ره) بر اساس حکمت بوده است؛ همچنین حضور ارتش در عرصه دفاع مقدس هم یک وجه دیگر ماجرا بود.

امیر اکرمی‌نیا یادآور شد: حکام قبلی ایران در دو قرن اخیر نیمی از مساحت کشور را از دست دادند؛ اما در دوره بعد از انقلاب اسلامی، حتی یک وجب هم از کشور کم نشد؛ آن هم در حالی که سال‌های متمادی درگیر انواع مختلف جنگ با ابرقدرت‌های نظامی، سیاسی و اقتصادی دنیا هستیم.

وی افزود: ارتش جمهوری اسلامی با حضور خود در عرصه‌های مختلف اعم از جنگ، مرزبانی، مردم‌یاری، حضور مستشاری در کشورهای دوست و مقابله با تروریسم، ثابت کرده که فدایی ملت، در خط ولایت و مصداق «أَشِدّاءُ عَلَی الکُفّارِ رُحَماءُ بَینَهُم» است. ترامپ قصد داشت که با پاره‌کردن «برجام یک» مذاکرات «برجام دو» را شروع کند که موفق نشد؛ حالا هم قصد اولیه‌اش همین است، اما امروز توان دفاعی و سایر مؤلفه‌های قدرت که ایران اسلامی از آن‌ها برخوردار است، باعث شده تا کرنش کند.

معاون هماهنگ‌کننده سازمان عقیدتی سیاسی ارتش تأکید کرد: دشمن در صورت زیاده‌خواهی در این حوزه، شکست سختی را متحمل خواهد شد.
امیر سرتیپ «علی محبی‌راد» رییس کانون پیشکسوتان ارتش نیز در مراسم شب خاطره اظهار کرد: ضمن قدردانی از محبت برادرانمان در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی که این مراسم را برگزار کرده‌اند، لازم است اشاره کنم که مراسم‌هایی از این دست در واقع تجدید عقد اخوت میان رزمندگان ارتشی و سپاهی است که در دوران دفاع مقدس نیز کوله‌باری از خاطرات را با خود با یادگار دارند.

رییس کانون پیشکسوتان ارتش افزود: امروز ما در ارتش ۳۳۴ هزار پیشکسوت داریم که همه آنها توفیق حضور در جبهه‌های نبرد را داشته‌اند، که مع‌الاسف فراموش شده‌اند.

امیر محبی راد با انتقاد از مسئولان بابت فراموشی دلاورمردی پیشکسوتان دفاع مقدس تصریح کرد: اگرچه امروز پیشکسوتان جهاد و مقاومت توسط برخی مسئولان فراموش شده‌اند اما خوب است یادآوری کنیم که روزی ما رزمندگان بودیم که در دفاع مقدس ایستادیم و خانواده ما بزرگ‌ترین حامی ما بودند.

وی گفت: الان نسل جوان دوران دفاع مقدس، به سن بازنشستگی رسیده‌اند و بسیاری هم بازنشسته شده‌اند لذا ضروری است برای درک و رفع بهتر و دقیق‌تر مسایل معیشتی و درمان و دیگر نیازهای اساسی پیشکسوتان نیروهای مسلح، یک هم‌افزایی در سازمان‌های خدماتی نیروهای مسلح به‌وجود آید که در شان این عزیزان باشد.

در پایان این مراسم از امیر سرتیپ دوم ضرغام ایرانمهر، امیر سرتیپ دوم اکبر امینی، سرهنگ علی اصغر وحیدپور، سرهنگ محمدرضا هنرور شاهرودی، سرباز وظیفه عادل شعبانی تجلیل شد.

انتهای پیام



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا