آخرین اخبارجامعه > جوان و خانواده

طرح سرباز ماهر برای اشتغال سربازان اجرا می‌شود



طرح سرباز ماهر برای اشتغال سربازان اجرا می‌شود

به گزارش خبرگزاری مهر، نشست وبیناری علیرضا رحیمی، معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان و مدیران کل ستادی حوزه جوانان با مدیران کل و معاونین امور جوانان استان‌ها ظهر امروز ۱۶ اردیبهشت ماه در ساختمان شماره ۲ وزارت ورزش و جوانان برگزار شد.

علیرضا رحیمی در این نشست با اشاره به رویکرد جدید این معاونت، بر تحول در برنامه‌های مشارکت اجتماعی و تقویت فعالیت‌های داوطلبانه جوانان تأکید کرد و افزود: برای نخستین‌بار مجلس مشورتی جوانان به‌صورت انتخابی و سراسری برگزار خواهد شد و انتظار داریم با مشارکت حداکثری استان‌ها، این ساختار به بستری مؤثر برای شبکه‌سازی و سیاست‌گذاری جوانان تبدیل شود.

وی با اشاره به پروژه ملی سرباز ماهر که در همکاری با نیروهای مسلح، سازمان فنی و حرفه‌ای و سمن‌های استانی در حال اجراست، گفت: هدف ما مهارت‌آموزی به سربازان و ایجاد اشتغال پایدار برای آنان است. نخستین گام در این مسیر، نیازسنجی دقیق توسط سمن‌ها از زیست‌بوم اشتغال استان‌ها و طراحی دوره‌های آموزشی متناسب با آن است. ملاک موفقیت ما، بیمه شدن جوانان و ورود آنان به بازار کار خواهد بود، نه صرفاً برگزاری دوره‌ها.

رحیمی در ادامه به ساختار جدید سازماندهی سمن‌ها اشاره کرد و گفت: از این پس فقط سمن‌هایی که در چارچوب ۱۳ شبکه تخصصی تعریف‌شده فعالیت کنند، مورد حمایت قرار خواهند گرفت. این شبکه‌ها در اداره خانه‌های جوان نیز نقش کلیدی ایفا خواهند کرد و اداره این خانه‌ها به جوانان واگذار خواهد شد.

وی همچنین یکی از معیارهای ارزیابی عملکرد استان‌ها را میزان جذب و ثبت سمن‌های جدید، به‌ویژه توسط جوانان زیر ۲۵ سال دانست و تأکید کرد: با توجه به وظیفه جدیدی که در شورای عالی نوجوانان و جوانان داریم باید فعالیت در مدارس و دانشگاه‌ها جدی گرفته شود و نوجوانان و جوانان از سنین ۱۵ سالگی به بعد با مزایای مشارکت در سمن‌ها آشنا شوند.

معاون امور جوانان وزارت ورزش و جوانان با اشاره به لزوم راه‌اندازی شبکه مدیران جوان و شناسایی مدیران زیر ۴۰ سال در دستگاه‌های اجرایی گفت: این افراد سرمایه اجتماعی ما هستند و باید با استفاده از ظرفیت شورای عالی جوانان، از دانش و انگیزه آن‌ها بهره برد که در مسیر شناسایی این مدیران جوان، ادارات کل ورزش و جوانان استان‌ها باید به ما کمک کنند.

رحیمی همچنین خواستار توجه جدی به سهم ۳۰ درصدی حوزه جوانان از بودجه‌های عمرانی استانی شد و اظهار داشت که عدم تخصیص این بودجه انحراف از قانون است.

وی در پایان تأکید کرد: خط‌کشی‌های سیاسی در انتصابات جایی ندارد. ملاک ما توانمندی و کارایی مدیران است. تیم‌هایی نیز برای ارزیابی عملکرد استان‌ها به بعد اعزام خواهند شد تا اسناد و عملکردها را مستند کنند.

در این نشست مدیران کل ستادی حوزه جوانان اهداف، برنامه‌ها و رویکردهای حوزه کاری خود را تبیین کردند و همچنین مدیران کل و معاونین جوانان استان‌ها نیز به بیان مسائل، چالش‌ها و تجربیات خود پرداختند و پیشنهادهایی برای ارتقای کیفی برنامه‌های جوانان مطرح شد.



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا