استانها > مازندرانمهارت آموری

۱۶ هزار مازندرانی آموزش‌های فنی وحرفه‌ای کسب کردند



۱۶ هزار مازندرانی آموزش‌های فنی وحرفه‌ای کسب کردند

به گزارش خبرنگار مهر، حسین فلاح دامادی ظهر سه‌شنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ که بیش از ۱۶ هزار نفر از آموزش‌های فنی و حرفه‌ای بهره‌مند شدند.

وی گفت: از ۲۰ مرکز دولتی ثابت و دو هزار و ۲۸۶ آموزشگاه آزاد فعال در استان مازندران، ۱۶ هزار و ۳۲۰ متقاضی، آموزش‌های فنی و حرفه‌ای را در سه ماهه نخست سال ۱۴۰۴ در مازندران سپری کردند که از مجموع آموزش‌های مهارتی ارائه شده به مهارت آموزان؛ تعداد ۷ هزار و ۹۴۰ نفر ویژه بانوان و ۸ هزار و ۳۸۰ نفر نیز مربوط به آقایان بوده است.

این مقام مسئول میزان تعهد آموزشی سال ۱۴۰۴ این اداره کل در بخش دولتی و خصوصی ۱۳ میلیون و ۹۴۶ هزار نفر ساعت اعلام کرد و افزود: ۲ میلیون و ۹۸۹ هزار و ۱۳۱ نفر ساعت آموزش‌های مهارتی در سه ماهه سال ۱۴۰۴ به متقاضیان ارائه شد که از این مجموع در بخش خصوصی (آموزشگاه آزاد) یک میلیون و ۶۰۴ هزارو ۵۲۰ نفرساعت و در بخش دولتی یک میلیون و ۳۸۴ هزار و ۶۱۱ نفر ساعت که به تفکیک در مراکز دولتی ثابت شهری دو هزار و ۹۶۵ نفر دوره، دانش آموزان ۱۰۸۶ نفر دوره با هدف انتخاب شغلی متناسب با نیاز بازار کار بوده است.

وی گفت: در بنگاه‌های اقتصادی ۵۵۵ نفر دوره، دانشجویان و فارغ‌التحصیلان دانشجویی ۲۶۶ نفر دوره در راستای مهارت افزایی دانشجویان، در بخش پادگان ۵۴۲ نفر دوره در راستای تفاهم نامه با نیروهای مسلح و افزایش مهارت سربازان وظیفه، ۶۱۴ نفر دوره با هدف توانمندسازی روستاییان و جلوگیری از مهاجرت آنان به شهرها، در سه ماهه اول سال جاری توسط این اداره کل ارائه شده است.

فلاح دامادی ادامه داد: یکی از مهمترین برنامه‌های این اداره کل را پوشش آموزشی گروه‌های آسیب پذیر شامل: (کودکان کار، زنان سرپرست خانوار و معتادین بهبود یافته) اعلام کرد و افزود: در این زمینه نیز به ۲۱۹ نفر دوره در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ آموزش‌های مهارتی داده شده است.

وی افزود: زندانیان ۶۹۱ نفر دوره جهت کمک به بازگشت آنها به جامعه و ادامه زندگی سالم، مهارت آموزی، همچنین در محیط کار واقعی ۱۳۶۶ نفر دوره، سکونتگاه‌های غیر رسمی ۳۶ نفر دوره در خوشه‌های صنعت، خدمات، فرهنگ و هنر و کشاورزی از آموزش‌های مهارتی در سه ماهه اول سال جاری بهره‌مند شده‌اند.

سرپرست اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای مازندران اعلام کرد: ضمن اشاره به عملکرد سه ماهه آموزشی این اداره کل در بخش دولتی از اشتغال ۴۷۸ از مهارت آموختگان سامانه رهگیری شده مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای استان مازندران در سه ماه سال ۱۴۰۴ خبر داد.



منبع خبرگزاری مهر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا