آخرین اخباراستانها > سیستان و بلوچستان

«فستیوال ملی جوانان ایران» در ۷ شهر سیستان و بلوچستان برگزار می شود


«ادهم کرد زابلی» سرپرست اداره کل ورزش و جوانان سیستان و بلوچستان در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: با توجه به حمایت معاونت جوانان و تلاش مجموعه وزارت ورزش و جوانان، توانستیم مجوز اجرای فستیوال ملی جوانان ایران را در سیستان و بلوچستان بگیریم.

وی ادامه داد: برای اجرای این طرح، اعتباری معادل ۱۰ میلیارد و پانصد میلیون تومان اختصاص یافته و جشنواره در شهرستان‌های زاهدان، زابل، ایرانشهر، چابهار، سرباز و راسک برگزار خواهد شد.

«فستیوال ملی جوانان ایران» در ۷ شهر سیستان و بلوچستان برگزار می شود

وی افزود: هدف از اجرای این فستیوال، افزایش شور و نشاط اجتماعی و ایجاد زمینه تعامل میان جوانان سراسر استان است. در این رویداد، هنرمندان، خوانندگان و ورزشکاران برجسته کشور به همراه چهره‌های محلی حضور خواهند داشت تا فضایی شاد و پویاتر برای جوانان رقم بخورد.

کرد زابلی اظهار داشت: پس از برگزاری موفق این رویداد در استان، نشست‌هایی مشترک با کشورهای همسایه از جمله عمان، پاکستان و افغانستان نیز خواهیم داشت تا فستیوال جنبه منطقه‌ای پیدا کند.

«فستیوال ملی جوانان ایران» در ۷ شهر سیستان و بلوچستان برگزار می شود

وی در پایان تصریح کرد: فستیوال طبق برنامه ریزی های انجام شده در ۷ شهرستان استان در زمان‌های مشخص شده برگزار می‌شود.

شنبه، سوم آبان ماه؛ ورزشگاه شهید طباطبایی زابل ساعت ۱۸

یکشنبه، چهارم آبان ماه؛ استادیوم الغدیر دهکده المپیک زاهدان ساعت ۱۸

دوشنبه، پنجم آبان ماه؛ ورزشگاه شهید حسین بر سراوان ساعت ۱۸

سه شنبه، ششم آبان ماه؛ مجموعه کلات سرباز و راسک ساعت ۱۸

چهارشنبه، هفتم آبان ماه؛ مجموعه ورزشی ایرانشهر ساعت ۱۸

پنجشنبه، هشتم آبان ماه؛ سالن ۲۰۰۰ هزار نفری چابهار ساعت ۱۸



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا