رایزنی ارتش آلمان برای کسب پشتیبانی لجستیکی شرکتهای بزرگ

به گزارش ایسنا، روزنامه «هندلسبلت»، گزارش داد ارتش آلمان از چند شرکت بزرگ درخواست کرده تا آمادگی خود را از بابت ارائه پشتیبانی لجستیکی در صورتی که عملیات استقرار نیرو و تجهیزات در مرز شرقی ناتو در زمان بحران ضروری تلقی شود اعلام کنند.
آلمان به دلیل قرار داشتن در مرکز قاره اروپا یک نقطه مهم لجستیکی برای ناتو به شمار میرود. این کشور در چارچوب یک الگوی جدید مشارکت نظامی در این ائتلاف به بهانه مقابله با تهدیدات ادعایی همچون روسیه، متعهد به مشارکت دادن 35 هزار سرباز و بالغ بر ۲۰۰ هواپیما و کشتی در عرض ۳۰ روز از ورود این ائتلاف به یک نبرد بزرگ شده است.
طبق گزارش این روزنامه ارتش آلمان به این شرکتها نزدیک شده تا جویای کمک آنها به عملیاتهای نقل و انتقال سرباز، مهمات و تجهیزات نظامی در زمان آنچه که حمله روسیه به خاک ناتو خوانده شده، شود.
این روزنامه همچنین به نقل از منابع در صنایع نظامی نوشت مذاکراتی نیز با مدرسه آموزش خلبان «لوفتانزا» در حال انجام است برای آنکه این مدرسه متقبل آموزشهای ابتدایی برای تربیت خلبانهای جنگنده شود.
هندلسبلت نوشت شرکتهایی که ارتش آلمان رایزنی با آنها را شروع کرده شامل شرکت عظیم «راین متال»، گروه هواپیمایی «لوفتانزا»، شرکت راهآهن دولتی «دویچه بان» در میان چند شرکت دیگر میشوند.
به نوشته هندلسبلت، ارتش آلمان حساب زیادی به روی استفاده از وسایل حمل ونقل تجاری در مناطق بحرانی باز کرده است.
به نوشته «رویترز»، ارتش آلمان و شرکتهای لوفتانزا و راینمتال به درخواستها برای اظهار نظر درباره این گزارش پاسخ ندادند و شرکت دویچه بان تصریح کرد که قادر به ارائه جزئیات درباره لجستیک نظامی نیست.
شرکت راینمتال در ماه فوریه با ارتش آلمان در زمینه پشتیبانی لجستیک از استقرار نیروهای نظامی در داخل و خارج توافقی را برقرار کرد.
آلمان از زمان شروع جنگ اوکراین در فوریه ۲۰۲۲ تمرکز خود بر تقویت ظرفیت نظامی در خاک خود را افزایش داده است. «اولاف شولتس»، صدر اعظم در حال کنارهگیری آلمان چند روز بعد از شروع جنگ اوکراین از یک بودجه نظامی تاریخی شامل ۱۰۰ میلیارد یورو به منظور نوسازی ارتش آلمان رونمایی کرد.
دولت بعدی آلمان که بعد از کنار رفتن اولاف شولتس تحت صدر اعظمی احتمالی «فردریش مرتس» تشکیل خواهد شد وعده افزایش بودجه دفاعی و معرفی یک نظام جدید برای خدمت سربازی را که فعلا «داوطلبانه» توصیف شده داده است.
ظرفیتهای ارتش آلمان از زمان پایان جنگ سرد در سال ۱۹۹۰ تا حد زیادی کاسته شد و چند سال بعد با شروع جنگ افغانستان این ارتش برای مشارکت در این جنگ که در آن با دشمنانی با تجهیزات کم و نه چندان پیشرفته مواجه بود، آموزش دید.
انتهای پیام