آخرین اخبارورزش > فوتبال ایران

سرباز ملوان چاره‌ای جز بازگشت به پرسپولیس ندارد



سرباز ملوان چاره‌ای جز بازگشت به پرسپولیس ندارد

به گزارش خبرنگار مهر، محمد عمری هافبک پرسپولیس که برای پشت سر گذاشتن دوران سربازی راهی ملوان بندرانزلی شد در پایان نیم فصل می‌توانست به پرسپولیس بازگردد اما بروز برخی اختلافات بین او و مدیریت باشگاه به همراه درخواست مازیار زارع سرمربی ملوان برای حفظ او باعث شد تا عمری فصل بیست و چهارم را با پیراهن ملوان ادامه دهد.

او که با قراردادی تحت عنوان بازیکن قرضی راهی ملوان شد در پایان فصل باید طبق قراردادش به پرسپولیس بازگردد و چاره‌ای جز حضور دوباره در این باشگاه ندارد.

عمری برای اینکه پرسپولیس را ترک کند باید رضایت باشگاه را کسب کند که مبلغ رضایت نامه او نیز برای باشگاه‌های داخلی بسیار بالا در نظر گرفته شده است تا تنها در صورت ترانسفر به باشگاه‌های خارجی بتواند این مبلغ را پرداخت کند.

از سوی دیگر درخواست اسماعیل کارتال برای بازگشت عمری صحت ندارد و این بازیکن طبق تعهدات قراردادش ملزم به بازگشت است تا زیر نظر سرمربی ترکیه‌ای کار کند.



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

همچنین ببینید
بستن
دکمه بازگشت به بالا