فوت یک سرباز در حین بررسی صحنه تصادف محور فهرج-نرماشیر

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ عباس احمدپور، گفت: دوشنبه شب گذشته وقوع تصادف بین یک خودروی پژو با موتورسیکلت در روستای امامیه فهرج به پلیس گزارش و با حضور مأموران در صحنه مشخص شد در اثر برخورد این دو وسیله نقلیه با یکدیگر سرنشین موتورسیکلت به بیمارستان منتقل و فوت شده است.
وی افزود: در اثنای بررسی صحنه و انتقال وسایل نقلیه تصادفی از محل، یک دستگاه خودروی پژو نیز به صورت ناگهانی و بدون توجه به علائم هشداردهنده به محل تصادف میرسد و ضمن برخورد با یک خودرو و چند دستگاه موتورسیکلت در محل با چندین نفر از اهالی که در صحنه حضور داشتند برخورد کرد که منجر به آسمانی شدن سرباز وظیفه”علی رضا جلالی نسب” شد.
فرمانده انتظامی فهرج همچنین از زخمی شدن چند تن از مأموران انتظامی در این حادثه خبر داد و افزود: راننده خودروی پژو نیز که پس از برخورد واژگون شد به سبب جراحات وارده به بیمارستان منتقل شده و بررسی جزئیات این حادثه در حال انجام است.