آخرین اخبارجهان > آسیا و اقیانوسیه

پاکستان: ۲۳ سرباز ما و بیش از ۲۰۰ نیروی افغان در درگیری‌ها کشته شدند



پاکستان: ۲۳ سرباز ما و بیش از ۲۰۰ نیروی افغان در درگیری‌ها کشته شدند

به گزارش ایسنا، در پی تازه‌ترین دور از تنش‌ها میان کابل و اسلام‌آباد، ارتش پاکستان در بیانیه‌ای اعلام کرد: «آتش و حملات دقیق و همچنین یورش‌های فیزیکی، علیه اردوگاه‌ها و پست‌های طالبان افغانستان و مراکز آموزشی تروریستی هدایت شدند.»

به نقل از خبرگزاری فرانسه، ارتش پاکستان همچنین اعلام کرد در این حملات ۲۳ سرباز این کشور کشته و ۲۹ نفر دیگر نیز زخمی شدند. همچنین بیش از ۲۰۰ نیروی طالبان افغانستان و نیروهای وابسته به آن نیز کشته شدند.

براساس این گزارش، نیروهای طالبان افغانستان اواخر روز شنبه حملاتی را علیه سربازان پاکستانی در امتداد مرز مشترکشان آغاز کردند که آن را «تلافی حملات هوایی ارتش پاکستان به کابل» در پنجشنبه شب توصیف کردند.

شهباز شریف، نخست‌وزیر پاکستان نیز پس از درگیری‌های شبانه گفت که تحرکات افغانستان را به شدت محکوم می‌کند.

نخست‌وزیر پاکستان همچنین امروز در بیانیه‌ای با متهم کردن مقامات طالبان در افغانستان به اجازه دادن به استفاده از خاک این کشور توسط «عناصر تروریستی» گفت: «هیچ مصالحه‌ای در مورد دفاع پاکستان وجود نخواهد داشت و هر تحریکی با پاسخی قوی و موثر مواجه خواهد شد.»

در همین حال، ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان افغانستان نیز اعلام کرد که شامگاه شنبه در درگیری مرزی میان نیروهای طالبان و نظامیان پاکستانی ۵۸ سرباز پاکستانی کشته و ۳۰ تن زخمی شده‌اند.

او در یک کنفرانس خبری در کابل مدعی شد که در جریان این درگیری نیروهای طالبان توانسته‌اند ۲۵ پاسگاه نظامی پاکستان را تصرف کنند و در این نبرد ۹ نیروی طالبان نیز کشته و ۱۸ نفر زخمی شده‌اند. مجاهد همچنین گفت، این درگیری با میانجی‌گری عربستان سعودی و قطر متوقف شده است، اما هشدار داد که اگر پاکستان بار دیگر حریم هوایی یا زمینی افغانستان را نقض کند، طالبان «پاسخی شدیدتر» خواهند داد.

مقام‌های پاکستان تاکنون در این مورد واکنشی نشان نداده‌اند. در همین حال، وزارت دفاع طالبان افغانستان به نیروهایش دستور داده است که در امتداد مرز پاکستان در حالت «آماده‌باش کامل» باشند.

انتهای پیام



لینک منبع خبر

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا