انتظامی

تمهیدات ترافیکی مراسم سلام فرمانده/مسیرهای جایگزین تردد به کرج

به گزارش خبرنگار مهر سرهنگ رازقی معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ در خصوص وضعیت پارک خودروهای شرکت کنندگان در مراسم سلام فرمانده گفت: با توجه به مراسم خانوادگی سلام فرمانده پلیس راهور تمهیداتی را برای چینش منظم خودروهای شرکت کنندگان در پارکینگ ها اندیشیده است.

وی افزود: بر این اساس ابتدا پارکینگ غربی و شرقی استادیوم تکمیل و پس از آن اجازه پارک در رینگ اطراف استادیوم داده می شود .

معاون عملیات پلیس راهور تهران بزرگ اظهارداشت: ضلع غرب و شرق مردم می توانند پارک کنند و بعد از آن خیابان ولیعصر ،خیابان چوگان و شیشه مینا لایه سوم پارکینگ های در نظرگرفته شده است و برای کسانی که در انتهای مراسم مراجعه می کنند طول آزاد راه شهید فهمیده در مسیر شرق به غرب و غرب به شرق بزرگراه شهید حکم در نظر گرفته شده است.

سرهنگ رازقی گفت: برای پارکینگ هایی که با استادیوم فاصله دارد هم اتوبوسرانی ون و اتوبوس را در نظر گرفته است.

وی با ارائه به توصیه به شهروندان ،گفت: به افرادی که قصد عبور از آراد زاه تهران – کرج و رفتن به سمت کرج را دارند با توجه به احتمال ترافیک پرحجم از ساعاتی دیگر، توصیه می کنیم از بزرگراه شهید خرازی، بزرگراه شهید همدانی و جاده مخصوص کرج و بزرگراه فتح استفاده کنند.

سرهنگ رازقی افزود: با توجه به احتمال ظرفیت پارکینگ ها، از عزیزان می خواهیم با پلیس راهور نهایت همکاری را داشته باشند.

منبع:مهر

نوشته های مشابه